Despre noi

Suntem o companie cu o vasta experienta de peste 15 ani in furnizarea de echipamente medicale de calitate pentru specialistii din domeniul medical. Ne concentram pe satisfacerea nevoilor acestora, oferind o gama variata de stetoscoape si accesorii de la brandurile de top 3M Littmann SUA si Riester Germania. Suntem mandri sa oferim produse de cea mai buna calitate si sa ne asiguram ca experienta noastra vasta este transmisa in serviciile si produsele oferite.

Site-ul oferă o gamă largă de stetoscoape pentru specialiști din domenii variate, cum ar fi cardiologie, pneumologie, medicină de familie, anestezie, internistică, pediatrie, neonatologie, studenți la medicină, asistente medicale, paramedici și fizioterapeuți. Fiecare stetoscop este conceput și fabricat cu atenție la detalii pentru a oferi un sunet clar și precis, însoțit de un design ergonomic și confortabil.

Stetoscoapele 3M Littmann sunt fabricate în Statele Unite ale Americii și sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea și performanța lor superioare. Fiecare stetoscop este fabricat cu atenție la detalii și este testat înainte de a fi pus în vânzare pentru a asigura o calitate superioară. Aceste stetoscoape au fost proiectate pentru a oferi un sunet clar și precis, astfel încât medicii să poată asculta cu ușurință zgomotele corporale subtile. Fiecare stetoscop are caracteristici speciale, cum ar fi tubulatura dublă, membrane de înaltă sensibilitate, tehnologie de reducere a zgomotului ambiental și multe altele.

Produsele Riester sunt fabricate în Germania și sunt cunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor superioară. Fiecare produs este testat și evaluat înainte de a fi pus la dispoziția clienților pentru a asigura o performanță optimă și o calitate fiabilă. Produsele Riester sunt proiectate pentru a fi confortabile și ușor de utilizat, oferind o experiență precisă și eficientă pentru medici și pacienți deopotrivă.

Atât stetoscoapele 3M Littmann, cât și produsele Riester sunt fabricate cu atenție la detalii și cu cele mai înalte standarde de calitate. Aceste produse sunt utilizate în întreaga lume de către medici și specialiști medicali pentru a diagnostica și trata diferite afecțiuni. Fiecare produs este conceput pentru a fi ușor de utilizat și de întreținut, astfel încât să poată fi folosit timp îndelungat fără probleme.

Pe scurt, stetoscoapele 3M Littmann și produsele Riester sunt considerate de către specialiști medicale din întreaga lume drept unele dintre cele mai bune produse disponibile în industrie. Fiecare produs este fabricat cu atenție la detalii și este proiectat pentru a oferi o experiență precisă și confortabilă pentru medici și pacienți deopotrivă.

Pe lângă stetoscoape, oferim și o gamă largă de accesorii pentru acestea. Acestea includ borsete de protecție pentru stetoscop, borsete cu lampă UV pentru a steriliza stetoscoapele, membrane și piese de schimb pentru stetoscoape. De asemenea, oferim și servicii de gravare personalizată cu laser pe capsula stetoscopului sau brațele acestuia pentru a oferi unicitate și personalizare stetoscoapelor.

În plus față de stetoscoape, oferim și o gamă variată de produse medicale esențiale, inclusiv tensiometre pentru măsurarea tensiunii arteriale, pulsoximetre pentru măsurarea nivelului de oxigen în sânge, termometre pentru măsurarea temperaturii corpului, otoscoape pentru examinarea urechii și oftalmoscoape pentru examinarea ochilor.

Ne străduim să oferim livrare rapidă și fiabilă a produselor noastre, fie că acestea sunt livrate din stoc sau sunt comandate. Toate produsele noastre sunt ambalate cu grijă pentru a asigura că ajung la destinație în condiții bune.

Pe lângă toate acestea, suntem foarte atenți la nevoile clienților noștri în ceea ce privește metodele de plată. Așadar, oferim multiple opțiuni de plată, inclusiv plata cu cardul, prin transfer bancar, la livrare sau depunere numerar la bancă, astfel încât clienții noștri să poată alege opțiunea care li se potrivește cel mai bine.

Suntem o companie dedicata satisfacerii nevoilor specialistilor din domeniul medical, si suntem aici pentru a oferi servicii excelente si produse de cea mai inalta calitate. Pe langa asta, ne dorim sa oferim si suport excelent pentru clientii nostri. Asadar, va stam la dispozitie pentru orice intrebari sau informatii aditionale de care ati putea avea nevoie. Multumim pentru vizitarea site-ului nostru si asteptam cu nerabdare sa avem ocazia de a va ajuta!